Over Rohde Hijstechniek


Vanuit onze passie voor het vak en onze gedrevenheid voor het vinden van de juiste hijsoplossing zijn we in juli 2015 begonnen met Rohde Hijstechniek.

Rohde Hijstechniek staat voor onafhankelijk advies over hijstechniek. Als gespecialiseerd en onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau helpen we eigenaren en gebruikers van hijskranen en hijsmiddelen bij het maken van de juiste keuzes. Wij zijn gespecialiseerd in alle varianten van bovenloopkranen, onderhangkranen, portaalkranen, wand- en zwenkkranen en in alle soorten hijsmiddelen. U koopt bij ons geen kraan, maar u krijgt de beste hijsoplossing.

Inmiddels zijn wij 15 jaar actief in de branche en hebben hierdoor een brede ervaring opgedaan in engineering, productie, montage en inbedrijfstelling van hijskranen en hijsmiddelen. Hierdoor kunnen wij u deskundig advies geven in relatie tot de huidige wetgeving. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een goede technische specificatie bij de aanschaf van een nieuw hijsmiddel, een ontwerp voor een hijskraan in een bedrijfshal, als u twijfels heeft over de levering van een fabrikant, als u wilt weten hoe lang u nog met uw huidige hijskraan of hijsmiddel door kunt gaan of het begeleiding van fabrikanten. Met onze vakkennis kunnen wij u ontzorgen zodat u zich op uw eigen werk kunt concentreren.